در هربار سفارش تنها یک شعبه را می توانید انتخاب کنید.

فروشگاه آنلاین قنادی برنس

لطفاً چند لحظه صبر نمایید ...

طرز تهیه نان بریوش شکلاتی

مواد اولیه

 آرد 500گرم     
شیرگرم 50میلی لیتر     
شکر 50گرم     
پودر مایه خمیر 1قاشق     
تخم مرغ  4عدد     
کره نرم 25گرم     
تکه های شکلات یا خرما خرد شده به میزان لازم     
کپسول کاغذی به میزان لازم     
رومال تخم مرغی :به میزان لازم     
زرده تخم مرغ دوعدد     
زعفران ابشده دو قاشق     

طرز تهیه :

پانصد گرم ارد رو در یک کاسه بزرگ ریخته وسطش رو گود کنین در یک ظرف پنجاه میلی لیتر شیر گرم وپنجاه گرم شکر ویک قاشق پودر مایه خمیر رو مخلوط ودر وسط گودی ارد ریخته ومخلوط کنید چهار عدد تخم مرغ رو دانه دانه به خورد خمیر بدین ودر اخر بیست وپنج گرم کره نرم شده رو به خمیر افزوده وبا دست ورز بدین اگه چسبنده بود خیلی کم کم ارد اضافه کنین تا نچسبه ودر اخر تکه های شکلات رو اضافه کنین وقاطی خمیر کنین مقدار شکلات بسته به علاقه تون کم وزیادش کنین حتی می تونین از تکه های خرمای خشک به جای شکلات استفاده کنین حال خمیر رو یکدست کنین وروشو اول با نایلون بعد با پارچه بپوشونید تا ده دقیقه بمونه در این فاصله قالبهای متوسط کیک یزدی رو کپسول کاغذی بزارین حال از خمیر به اندازه یک گردوی درشت در هر قالب بزارین ودر سینی فر چیده ودوباره اول با نایلون وبعد با پارچه پوشانده وبزارین یه ساعت بمونه فر رو نیم ساعت زودتر روشن کنین وقتی یکساعت خمیر تموم شد با دو عدد زرده تخم مرغ ودو قاشق زعفران ابشده رومال کرده در فر دویست درجه بمدت تقریبی بیست دقیقه بپزین اگه روش زیاد سرخ نشده بود چند دقیقه گریل رو روشن کنین تا روشون هم سرخ بشه فقط موقع سرخ شدن روشون جابجاشون کنین تا همه یکدست سرخ بشه .